Maanantaiaamuna pakkasin tytöt ja tavarat junaan ja suuntasimme kohti pohjoista. Rommi oli pienessä matkustusboksissa, jonka sisuksen Rommi nykyään täyttää oikein hyvin. Rommista tulisi oikein hyvä karvakuula, jos Rommin hännän sitoisi keskivartalon jatkoksi. Matka meni lemmikeillä suht hyvin, mutta itse en uskaltanut jättää tyttöjä yksin eläinvaunuun, koska se oli täynnä isoja koiria. Yhdessä välissä ennen Ylitorniota juna pysähtyi 20 minuutiksi, koska kuulutuksen mukaan "joulupukin apulainen jäi junan alle". Toivottavasti kovinkaan moni lapsi ei kuullut kyseistä ilmoitusta.

Tänään vaihteeksi pesin tytöt, sillä kotona suihkuni on edelleen remontissa. Rommi ei tästä riemastunut, mutta alistui kohtaloonsa. Paree onkin, sillä näin reissussa se pääsee yöksi nukkumaan viereen. Turkinkuivaamisenkin se sietää, kunhan hiustenkuivaajan teho on riittävän matala == hiljainen.

Viime aikoina Rommi on pääasiassa nukkunut ja syönyt. Äskön se söi raksuja ja lähti jo keittiötä kohti. Kävin täyttämässä toisen ruokakupin märkäruualla ja Rommi palasi syömään senkin. Rommin ruokahalu on valtava, ja minä vähän väliä olen täyttämässä kuppia.

Tällä hetkellä Rommi meni lattialla olevan patjan peiton alle piiloon. Kuin mato se luikertelee patjaa pitkin. Vimma köllöttelee peiton päällä.

Ei se Rommi ihan niin sulavan pikkutoukan näköinen enää ole. Tyttöhän on ilmiselvästi paksuna!

2171103.jpg