Vimma harjoittelee silloin tällöin näyttelyitä varten ja muitakin koiramaisia asioita kuten kierimistä, sivulle menoa ja hihnassa kävelyä. Sari koitti viime viikolla epätoivoisesti seisottaa Vimmaa pöydällä ja Vimma vimmamaiseen tapaansa pisti harjoittelun läskiksi. Pöydällä on paljon mukavampi kieriä ja pyöriä kuin olla rauhallisessa asennossa. Aina silloin tällöin käytän Vimmaa matalalla pöydällä ja paikoillaan tyttö pysyy, mikäli sen kuonon edessä on jotain hyvää. Kysyin PY:ltä, että mitä luulet, tuleeko tästä menestyvä näyttelykoira ja PY vastasi katsoen pöydällä kierivää koiraa, että "Epäilen :).". Onneksi Vimman näyttelykehät ovat kaukana, sen verran pentumaisesti tyttö käyttäytyy. Ja raastaa sormet verelle, kun napsii palkintoja! Vimma on todellinen ADHD-pentu, niin vähän aikaa Vimma jaksaa keskittyä. Rommi tuntuu niin aikuiselta Vimmaan verrattuna.

Vimma söi tänään päivällisen oikein hyvin, sillä Rommi avitti Vimmaa syömisessä. Rommi meni samalle kipolle ja urisi ja mustasukkaisuus motivoi Vimmaa syömään. Pikku hetken päästä Rommi luovutti, olin jo menossa nappaamaan kissaa kainaloon.

Molemmat tytöt saivat viime viikolla matolääkkeen (pillerin). Vimma söi pillerin ilman kommervenkkejä. Rommille piti pilleri pilkkoa kolmeen osaan ja heittää pilleri kohti nielua, mikä oli aikamoista taistelua Rommin ja ihmisten välillä. Minä pidin Rommia kiinni ja PY viskasi pillerin uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, kunnes sattumalta pilleri sattui menemään nieluun (ja sen jälkeen sama homma toistettiin seuraavalla pillerin palalla). Ensi maanantaina on Vimman nelosrokotuksen aika, minkä takia tytöt piti madottaa.

1074505.jpg

1074504.jpg

1074506.jpg

1074507.jpg