Vimma on jo kotiutunut oikein hyvin. Rommi ja Vimma leikkivät monta kertaa päivässä takaa-ajoa ja välillä Rommikin vaanii ja on tyrkyllä Vimmalle. Kotona kuuluu aikamoinen murina ja sihinä, kun tytöt ovat leikkituulella. Tytöt leikkivät aamupäivällä monta tuntia putkeen ja nyt Vimma nukkuu ja Rommi puhdistaa itseään.

Aamulla käytin Vimman takapihalla ja laskin Vimman lumeen - pentuparka upposi massua myöten hankeen ja näytti uivan lumimeressä.Vimma ei ole sisäsiisti, se pissaa mielellään lattiatyynyjen päälle. Siirsin kaikki lattiatyynyt seinän viereen, mutta toissayönä Vimma oli kakannut sohvatyynyn päälle. Rommi koittaa opettaa Vimmaa sisäsiistiksi ja monesti kuopsuttaa lattiaa koiraneidin touhulänttien kohdalta. Ei vaan ole pikkukoiraan uponneet Rommin hienovaraiset vihjeet. Ihan sattumanvaraisesti lattialta löytyy länttejä ja läjöjä sieltä täältä. Joskus harvoin jokin osuu paperille ja sekin taitaa olla ihan puhdas sattuma. Ulkona Vimman output-systeemi toimii oikein hyvin, mutta sisällä on toivomisen varaa niin input- kuin output-toiminnoissa. Ruoka uppoaa Vimmaan, jos se siihen upotetaan.

Isänpäiväkakuksi tein mansikkajuustokakun. Kahden tunnin päästä ellei jo aiemmin se on valmis syötäväksi. Rommi ja Vimma tykkäävät toistensa ruuasta. Olen siirtänyt Rommin ruuat kiipeilypuun yhdelle tasolle. Olen yllättänyt Rommin syömästä Vimman ruokaa, joten ei riitä, että vahdin kissan ruokaa, minun pitää myös vahtia koiran ruokaa. Lemmikkiparkojen ruokaidentiteetit kun ovat hukassa.