Tulipahan lomailtua ja liikuttua loman aikana pää kolmantena jalkana paikasta toiseen. Heinäkuun alussa kävimme Vimman kanssa koiranäyttelyssä ja erinomaisella typykällä meni oikein mukavasti. Esitin sen toisessa näyttelyssä ja olin kyllä jännittyneen jähmeä, mutta on esittämisessäni edistystäkin tapahtunut. Koiranäyttelyn jälkeen lähdimme ulkomaille reissuun viikoksi ja täksi aikaa piti saada eläimet hoitoon.

Ja eläinten kanssahan sattuu ja tapahtuu. Rommi meni hoitoon Tommille Linnanmaalle. Tommilla Rommi hyppäsi kerran keittiön liedelle ja hyvin sukkelasti myös liedeltä pois. Etutassu onneksi ei palanut pahasti. Tämän jälkeen Rommi ei enää hypännytkään  keittotasolle.

Eräänä päivänä Tommin ovelle tuli Jehovan todistajia. Rommi osoitti olevansa vahtikissa ja murisi kutsumattomille vieraille. Oven sulkeuduttua Rommi juoksi kovaa kyytiä keittiön pöydälle päivystämään. Keittiön pöydällä kodinpuolustajakissa murisi, kun näki Jehovan todistajien liikkuvan naapurin ovelta toiselle.Kotona Rommi ei koskaan murise vieraille, vaan tulee uteliaana eteiseen vastaanottamaan (=tarkastamaan) vieraat. Vieras paikka kai sai kissaneidomme epävarmaksi.

Viime viikonloppuna kävimme Helsingissä, sillä avomiehen piti käydä Korean suurlähetystössä. Tytöt menivät Sari-siskon hoitolaan.  Rommi jatkoi omia  keittiönliesi-seikkailujaan, sillä se  hyppäsi keittiön liedelle, laittoi lieden päälle ja aloitti paistamaan  vihreää, muovista ruokatablettia. Hassu kissa ei ole kovinkaan hyvä kokki ja onneksi tällä kertaa Rommin kokkaus paloi mutta talo ei. Tästä viisastuneena Sari laittoi Rommin makuuhuoneeseen koirien lenkkeilytyksen ajaksi, mutta eihän yksi ovi pidättele pientä ja päättäväistä kissaa. Tulevaisuudessa pyydän jokaista kissanhoitajaa irroittamaan lieden sulakkeen. Onneksi kotona liesi on turvallista mallia, ettei kisu voi jatkaa kokeellista keittoharrastustaan.

Väsynyt kotiapulainen.
1777774.jpg

1777777.jpg
Iltaisin meillä ja Rommilla on tapana katsoa tietokoneelta jotain ohjelmaa. Yleensä siinä vaiheessa, kun käytän Vimman ulkona, Rommi hyppää sängyn alle piiloon. Ipana kai ajattelee, että parempi olla samassa huoneessa ja piileskellä kuin olla olohuoneessa yötä.