Ipana tykkää näppäimistöstä. Rommin ensimmäinen kirjoitus 19.7. illalla oli:

ujh788888888888888888888888888888888...........

Rommi ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ................................iuuuuuuuuuuuuuuuuuu

kirjoittelee ihan omiaan. Se on ehtinyt 24 tunnin aikana tuhota yhden blogi-kirjoituksen, käynnistänyt helpin ja valinnut minun kaikki sähköpostini.

Kakarassa on selkeästi diivan elkeitä. Se osoittaa mieltään, jos menen liian kauas kuten olohuoneesta keittiöön. Aiemmin se on vain murissut olohuoneessa ja vähän ajan päästä kehrännyt, kun olen tullut takaisin. Vähän aikaa sitten tapahtui edistystä. Menin keittiöön perkaamaan mansikoita. Rommi uskaltautui keittiöön ja alkoi naukumaan. Sylittelin hetken ja laitoin sen lattialle. Jatkoin vähän aikaa mansikoiden perkaamista. Rommi tuli taas keittiöön ja naukui. Mansikoiden perkuu ei sen mielestä ole sopivaa ajanvietettä.

Eiköhän kakru kotiudu ja sopeudu ihan hyvin, kunhan sille antaa aikaa. Yhden kerran se on pissannut kissanhiekan vaihtamisen jälkeen. Ökoplus on paljon parempaa kuin EverClean-kissanhiekka. Blogin kirjoittaminen on "Rommin hyväksymää"-ajanvietettä, sillä näppäimistön vierellä on hyvä loikoilla.

 ***

Rommi started to adjust

Kid likes my keyboard. Rommi's first typing after coming home was:

ujh788888888888888888888888888888888...........

Rommi ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt ................................iuuuuuuuuuuuuuuuuuu

writes what ever she likes. She has destroyed one blog entry, started help and chose all my e-mails within last 24 hours. This kid is a genious :).

My kid is definetly a DIVA. She objects, if I go to far such as from livingroom to kitchen (or more or less kitchenette). So far she was just growling in the livingroom and after my return she started to purr. Just a little while ago some 'progress' happened. I went to kitchen to clean strawberries. Rommi came to kitchen and started to 'miau, miuu~'. I cuddled her a little while and put her back to the floor. I continued my strawberry work. BUT. She returned and started those sad sounds again. I cuddled her again. Rommi doesn't like me cleaning strawberries. Blog writing is "approved by Rommi"-thing, since it's nice to sleep next to keyboard.