Kävimme eilen Vaasan kissanäyttelyssä. Valmistelut aloitettiin jo torstaina, koska lähdimme perjantaina matkaan. Kasvattaja-Sari unohti Prinssin näyttelyverhot ja kävi hakemassa ne kotoaan, mutta onneksi meillä oli reilu aikataulu :). Näyttelypaikalla oli jollain muullakin käynyt vastaavaa vahinkoa, joten näimme luovan pyyhe+liina-virityksen.

Pesin Rommin torstaina. Vimma pusutteli perjantaina kissaystäväänsä, joten lopputulos ei ollut kummoinen. Taidanpa ostaa ensi kerralla myös  paremman shamppoon.

1461707.jpg
1461708.jpg

Majapaikkamme oli hostel Vaasa, jonka vessa muistutti iloisesta 70-luvusta: sinapinkeltaiset seinät ja ruskea lattia. Suihkusekoitin oli vanhempaa mallia, kylmä ja lämmin vesi säädettiin erikseen. Pieni, vanha matkatelevisio oli huoneessa, mutta digisovittimia ei ollut. Paikka oli edullinen, ja kyllä siellä uskaltaa yöpyä joskus toistekin.

Tässä arvostellaan Rommin siskoa.
1461714.jpg

Rommin veli Prinssi. Prinssi on oikea herrasmies, vaikka tytöt häntä kiinnostavatkin.
1461731.jpg

Rommi sai hyvän arvostelun: Excellent 1 ja CAC. Kolmella CAC:lla kissasta tulee Champion, joka vastaa koirien muotovaliota. Arvostelulapun kirjoitti ranskalainen tuomari pikakirjoittamalla. Käsittääkseni siinä sanotaan mukavia asioita.
1461737.jpg

Rommi menetti pelihermonsa näyttelypaikalla ihan täysin. Misulla meni hermot Tuomarin Parhaan valinnassa ja se olisi halunnut karata paikalta pois. Mahdollisesti vieraiden kissojen hajut ja kummat äänet saivat yhteen koirakamuun tottuneen Rommin pelkäämään.

Piilotin Rommin huivin alle, mikä on säännöissä kiellettyä. Rommin syke laski ja se rauhoittui, mikä on tärkeämpää kuin jotkut säännöt :).
1461719.jpg

Rommi rentoutui ja uskalsi sulkea silmänsä.
1461721.jpg

Lopputulos oli näinkin hieno ruusuke:
1461738.jpg

Jonka eteen kyllä joutui tekemään kovasti töitä:
1461748.jpg

Mutta ihan makea saavutus se kyllä on :).
1461744.jpg