Vimma on ottanut Rommista mallia ja käyttää muun muassa etutassujaan useasti leikkiessä. Olisi hauska tietää, onko tytöllä jotain muitakin kissamaisia (leikkimis)tapoja. Vimma on kasvanut myös fyysisesti ja tällä hetkellä sekä Vimma että Rommi ovat komeasti takakorkeita - Rommi on tällä hetkellä selkeästi johdossa. Toivottavasti Vimma myöhemmin unohtaa edellä mainitun kissamaisen taipumuksensa.

Vimma pystyy nykyään hyppäämään sohvalle ja joskus se hyppää sieltä myös pois, jos on ajattamassa Rommia. Esimerkiksi aamulla minun pitää nostaa se sieltä, sillä alasmeno ei Vimmalta vielä luonnistu hyvin. Tänään Vimma ajatti Rommia ja hyppäsi komeasti laatikon päälle Rommin perässä. Vimmalla on olohuoneen nurkassa laatikko (korkeampi kuin sohva), jota se käyttää majanansa. Tähän asti Rommi on hypännyt laatikon päälle turvaan, mutta enää se ei näköjään sovi jäähypaikaksi.

Minäkin olen tottunut tyttöjen leikkimisääniin. Alussa Rommin mouruaminen ärsytti (sillä ei ole kaunis ääni), mutta nykyään seuraan pimujen leikkejä huvittuneena.. Ovat tytöt sen verran pöhelön oloisia, kun ravaavat pitkin kämppää. Rommi juoksee edessä, tekee voltin ja taistelee selällään Vimman kanssa. Sitten Rommi saattaa juosta jonkin tuolin sisälle piilloon, minkä jälkeen Vimma tekee seuraa ja yhden huputetun tuolin sisällä on kissa ja koira ja kova mouruaminen vain kuuluu. Höperöitä ovat nämä minun kakarat.